Sfeer laat je niet aan het toeval over

Flexxfloors PVC vloeren

Flexxfloors is een revolutionaire vloer van kwalitatief hoogwaardig kunststof. Het flexibele, oersterke materiaal is geschikt voor alle ruimtes in je huis, zelfs voor in de badkamer en keuken. Net zoals laminaat bestaat Flexxfloors uit stroken of tegels. En binnen de collectie kan je kiezen uit drie soorten systemen. Deze zijn te verdelen in: Stick (plakken), Click (klikken) en Loose Lay (los leggen)

1001 creatieve mogelijkheden:

Met Flexxfloors combineer je eindeloos: Leg de stroken in de lengte of juist dwars. Probeer ook eens een visgraatmotief te leggen met de Flexxfloors stick collectie. Of combineer de tegeldecors eens verrassend met de houtdecors. Naast tal van mogelijkheden voor creatieve kleur- en decorcombinaties, biedt Flexxfloors ook een vloer die stil en slijtvast is.

Geschikt voor vloerverwarming:

Flexxfloors is ook geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is Flexxfloors hygiënisch, eenvoudig schoon te houden, vocht- en krasbestendig en voelt warm en zacht aan.

Met zorg voor het milieu:

Milieuvriendelijke productie is niet het minste motief voor de aanschaf van Flexxfloors. De hout- en tegeldecors worden zonder zware metalen geproduceerd en zijn 100% recyclebaar. Met Flexxfloors haal je heel stilletjes de mooiste milieuvriendelijke vloer in huis.

Bekijk hier de collectie: www.flexfloors.nl