📞 Heb je een vraag? Bel Henk: 010 466 78 79

🚚 Gratis thuisbezorgd boven de € 1250,-

⏱️ Voor 14:00 besteld: over 3 werkdagen in huis

Afhalen of verzenden

Afhalen

In de winkelwagen op de site kun je aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of deze zelf wenst af te halen. Voor het afhalen van de bestelde artikelen is wel een afspraak nodig. Wij zullen nadat je je bestelling heeft geplaatst telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken om de bestelling af te halen.

Let op! Afhalen is alleen mogelijk na overleg en uitsluitend bij onze vestiging in Rotterdam.

Rubo Parket
Stadhoudersweg 130
3039 CM Rotterdam

Afhaaltijden:
 Maandag van 13.00 uur tot 17.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

________________________________________

Bezorgen

Kosten

Bestellingen boven de € 650,- worden in Nederland gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €650,- wordt € 75,- bezorgkosten in rekening gebracht. Dit geld niet voor onderhoudsmiddelen. De verzendkosten voor onderhoudsmiddelen zijn €6,95.

Indien je de bestelling bezorgt wilt hebben op de waddeneilanden, neemt dan contact op met 010 – 466 78 79.

De plaats van aflevering

Indien het afleveradres anders is dan het postadres dien je dit te melden bij de aankoop.

Afleverdatum en tijd

De bezorgdatum wordt met je overlegd. Helaas kunnen wij geen exacte tijdstippen aangeven. De gemiddelde levertijd is 3 tot 5 werkdagen.

Uitgestelde levering

Een door jou uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal zes maanden na de besteldatum. We vragen je dit wel aan te geven tijdens het bestelproces. Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal drie maanden is ons magazijn gestald worden. De eerste twee weken zijn hier geen kosten aan verbonden.

Bezorgafspraak

Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dien je deze minimaal 24 uur van te voren bij ons te annuleren. Wanneer een afspraak niet afgezegd wordt worden 30 euro extra bezorgkosten in rekening gebracht.

LET OP!!
 De goederen worden per pallet met een palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze per palletwagen bereikbaar is. Voor verder vervoer binnen de woning dien je zelf zorg te dragen.
 De chauffeur is alleen, en mag zware goederen niet alleen tillen.