📞 Heb je een vraag? Bel Henk: 010 466 78 79

🚚 Gratis thuisbezorgd boven de € 1250,-

⏱️ Voor 14:00 besteld: over 3 werkdagen in huis

Betaalmogelijkheden

Rubo Parket wilt graag dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vindt je alle betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

Veilig betalen

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door welke partij dan ook worden gelezen of anderszins achterhaald. Onderstaande uitleg geeft een impressie van de diverse betalingstrajecten.

Betaling via iDeal: Consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING Bank, Knab, Friesland Bank, Triodos en Van Lanschot Bankiers kunnen met iDEAL betalen zonder zich daarvoor aan te hoeven melden. De transactie is voor consumenten kosteloos Betaling vindt plaats via een beveiligde (SSL) internetverbinding.

Betaling via bankoverschrijving: Je maakt via je eigen bank binnen 5 dagen handmatig het bedrag over. Na ontvangst nemen wij contact met je op voor het maken van een bezorg- of afhaalafspraak.

Betaling onder rembours: Indien je kiest voor levering onder rembours, dan betaalt je de bestelling op het moment van aflevering. Je betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat je de bestelling in ontvangst neemt. Bij alle bestellingen wordt telefonisch contact met je opgenomen voor het maken van een aflever-afspraak. Je dient het bedrag contant te voldoen aan de chauffeur. De kosten voor een levering onder rembours bedragen bij levering per vrachtwagen € 25,00. Indien je enkel onderhoudsmiddelen heeft besteld en deze worden onder rembours via TNT Post verstuurd, dan worden de tarieven van TNT post gehanteerd. Het is niet mogelijk om de betaling bij één van de afhaalpunten te voldoen. Indien je ervoor kiest om jouw bestelling af te halen, dien je te kiezen voor een van de overige betaalmogelijkheden.

Betaling bij afhalen: Je betaalt de door jou bestelde goederen bij het afhalen ervan. Na het voltooien van de bestelling nemen wij contact met je op voor het maken van een afhaalafspraak.

LET OP! Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct ingeeft! De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij de order hebben ontvangen.