📞 Heb je een vraag? Bel Henk: 010 466 78 79

🚚 Gratis thuisbezorgd boven de € 1250,-

⏱️ Voor 14:00 besteld: over 3 werkdagen in huis

Kurkparket in Rotterdam | De kurkparket specialist

Op zoek naar kurkparket in Rotterdam? In de wijk Blijdorp, op slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum van Rotterdam, vind je Rubo Parket. Op de hoek waar de Statenweg en de Stadhoudersweg elkaar kruisen, zit onze showroom van 100 m2 met een groot aanbod vloeren, waaronder kwalitatief kurkparket.

Er is genoeg parkeergelegenheid om uw auto te parkeren. Met de metro- en bushalte Blijdorp aan de overkant, is onze winkel ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Winkel-locatie-kurk-parket-Rotterdam

*De groene route geeft de parkeergelegenheid aan bij onze showroom in Rotterdam

Mooi kurkparket in Rotterdam

Ben je op zoek naar een vloer van kurkparket in Rotterdam? Bij Rubo Parket bieden we kwalitatief kurkparket in verschillende soorten, kleuren en dessins. Verander de sfeer in je huiskamer, keuken, slaapkamer of zelfs badkamer met een nieuwe vloer!

De voordelen van kurkparket

Als je voor kurkparket kiest, kies je voor warmte! En dan niet alleen qua uitstraling. Het voordeel van kurkparket is dat het warmte vasthoudt en ook erg aangenaam aanvoelt. Een ander voordeel van kurkparket is dat het een natuurlijk product is, zonder dat er bomen voor hoeven worden neergehaald.

Ook is kurkparket erg rekbaar. Hierdoor herstelt de vloer zich naar de oorspronkelijke vorm, nadat er een zwaar object heeft gestaan. Daarnaast is dit materiaal ook nog eens waterbestendig, waardoor het ook een geschikte ondergrond is voor in de badkamer of keuken!

Kurkparket wordt ook vaak gebruikt in appartementen of in ruimten waar loopgeluiden zoveel mogelijk moeten worden gedempt. Door de hoge kwaliteit van de lak- en vinyl-afwerking is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk. Om deze kwaliteit te onderstrepen krijgt u bij huishoudelijk gebruik tenminste 15 jaar slijtgarantie.

Soorten kurkparket bij Rubo Parket

Kurk vloeren bestaan in verschillende soorten en maten. Bij Rubo Parket zijn we gespecialiseerd in de kurkparket variant. Dat houdt in dat er onder de decoratieve kurk toplaag een MDF-laag zit.

Een deel van onze collectie zijn de hout gefineerde uitvoeringen die het uiterlijk van een fraaie parketvloer combineren met het comfort en gemak van een kurkvloer. De meeste kurkvloeren zijn in de fabriek al afgewerkt met een uitermate slijtvaste afwerking. Na het plaatsen van de vloer is deze daardoor direct klaar voor gebruik.

Kosten kurkparket

De bedragen voor laminaat lopen veelal van €28 tot zo’n €35 per m2. Wat je precies voor kurkparket betaalt, is heel erg afhankelijk van een aantal zaken. Zoals het merk, het dessin, de kleur, het patroon wat je legt en het aantal vierkante meters die je nodig hebt.

TIP: Houd rekening met de densiteit (dichtheid) van het kurk. Probeer dit af te stemmen op het gebruik van de kurkvloer: een vloer in de slaapkamer zal minder snel slijten dan een vloer in de hal.

Bij Rubo Parket verkopen wij kurkparket vanaf €28 per m2.

Online kurkparket bestellen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je kurkparket online wil bestellen. Je komt er tijdens het leggen achter dat je nét een vierkante meter te kort komt, of je hebt vooraf in onze showroom verschillende opties bekeken en je hebt je keuze gemaakt. Bestel je vloer dan online!

Wanneer je je vloer vóór 14:00 uur besteld, ontvang je alles binnen 3-5 werkdagen thuis. Bestellingen boven de €650 worden zelfs gratis bezorgd!

Voor bestellingen onder de €650 wordt er €75 verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt niet wanneer je alleen onderhoudsmiddelen besteld, dan zijn de verzendkosten €6,95.

Altijd de laagste prijs voor kurkparket in Rotterdam

Het kan fijn zijn om een vloer voor aanschaf even in het echt te zien of zelf te voelen. Kom dan naar onze showroom in Rotterdam Blijdorp. Heb je hetzelfde kurkparket elders goedkoper gezien? Henk en zijn team van specialisten zullen je voorzien van het beste advies en prijs!

Je vindt Rubo Parket op slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum van Rotterdam. Met metro- en bushalte Blijdorp aan de overkant, is onze winkel ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Hulp nodig bij het leggen?

Niet iedereen heeft tijd en zin om zelf een vloer te leggen. Geen probleem! Daar hebben we onze legservice voor! Onze specialisten helpen je graag een handje. Zo ben je er zeker van dat je vloer strak in je kamer wordt gelegd.

Onderhoud van het kurkparket

Een vloer is het meest intensief gebruikte deel van het interieur. Na verloop van tijd zullen er altijd gebruikerssporen te zien zijn. Met slechts enkele maatregelen en enig onderhoud zal de vloer langer tijd mooi blijven.

Een goede inloopmat en regelmatig stofzuigen ter voorkoming van vuil en zand (krassen) op de vloer, bloempotten op schotels plaatsen en meubilair voorzien van vilt. Je kunt kurkparket ook af en toe met een goede vloerzeep poetsen en regelmatig een beschermer aan te brengen om de toplaag te beschermen.

Heb je waterschade aan je kurkparket in Rotterdam?

Kurkparket is ook niet dol op té veel vocht, omdat het parket kan kromtrekken. Wanneer er vocht of water onder de vloer komt, zal het uitzetten.

Ga je dweilen? Gebruik zo min mogelijk water en droog de vloer gelijk met een schone doek. Wanneer je vocht laat vallen, ruim dit ook zo snel mogelijk op.

Je kunt Rubo Parket ook inschakelen voor het herstellen van beschadigde vloeren. Door onze precisie en vakkundigheid zal de schade na herstel nog nauwelijks tot niet meer zichtbaar zijn. De taxaties van Rubo Parket zijn reëel waardoor vervelende discussies met verzekeraars wordt voorkomen.