📞 Heb je een vraag? Bel Henk: 010 466 78 79

🚚 Gratis thuisbezorgd boven de € 650,-

⏱️ Voor 14:00 besteld: over 3 werkdagen in huis

PVC: Hét alternatief voor een houten vloer

Wij hebben ‘m gevonden: hét alternatief voor een houten vloer! Deze vloer is niet van echt hout te onderscheiden, super gemakkelijk schoon en mooi te houden en ook nog eens geluiddempend. Wat wil je nog meer? We hebben het natuurlijk over een vinyl vloer, ook wel PVC-vloer. Bij Rubo Parket hebben we een ruime collectie van het merk Floorlife

 

Net echt!

Knoesten, planken met een v-groef, reliëf, de uitstraling van eikenhout… Check! Al deze eigenschappen zijn aanwezig in de PVC-vloeren van Floorlife. Dit merk heeft naast de looks van hout ook steen en een betonlook in de collectie. Deze nieuwe PVC-vloer is niet van echt hout en steen te onderscheiden. Dit komt door het levensechte reliëf en de unieke innovatieve v-groef (deze zit nu niet alleen in de lengte, maar óók in de breedte) rondom de planken en tegels.

 

De perfecte vloer voor een familiehuis

In een huis waar wordt geleefd valt er wel eens wat op de grond. Plakkerige limonade, rode wijn, eten… Oeps! Bij een houten vloer is het maar de vraag of je een vlek er weer uit krijgt. Een PVC-vloeren heeft een vuilwerende laag en is met een vochtige doek in mum van tijd weer blinkend schoon. That’s how we like it! Een ander voordeel van PVC is dat het comfortabel aanvoelt: het is aangenaam voetwarm, 100% antistatisch (handig in de winter!) en veerkrachtig. Daarnaast is het ook een geluiddempende vloer.

 

Aaibaar beton

Aan de liefhebbers van een meer industriële look is gedacht. De Floorlife-collectie bestaat naast houtdessins uit een beton- en steendessin, die eveneens niet van echt zijn te onderscheiden. Deze geven een stoere uitstraling aan je interieur, maar deze vloer zorgt ook voor een flinke dosis warmte. Bij de vloeren met een tegeldessin zorgt de voeg er mede voor dat de tegels net echt keramiek lijken. Ga je voor hout, beton of steen op de vloer? Dat wordt nog lastig kiezen ;-)!