Sfeer laat je niet aan het toeval over

Vloer laten schuren Rotterdam | Jouw vloer zo goed als nieuw

Op zoek naar specialisten in Rotterdam die jouw vloer kunnen schuren? Een versleten vloer van kurk of parket hoef je niet altijd gelijk te vervangen. De vloerspecialisten van Rubo Parket komen graag bij je langs om jouw vloer weer nieuw leven geven.

*De groene route geeft de parkeergelegenheid aan bij onze showroom in Rotterdam

 

Vloer laten schuren Rotterdam

In de Rotterdamse wijk Blijdorp, op slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum, vind je de Rubo Parket. Op de hoek waar de Statenweg en de Stadhoudersweg elkaar kruisen, zit onze showroom van 100 m2 met een groot aanbod vloeren, waaronder kwalitatieve kurk- en parket vloeren.

Met metro- en bushalte Blijdorp aan de overkant, is onze winkel ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Jouw vloer laten schuren en lakken door de vloerspecialist van Rotterdam?
Dan ben je bij Rubo Parket aan het juiste adres!

 

Onderhoud van vloeren in Rotterdam

Je vloer onderhouden is belangrijk en een groot deel kun je zelf doen. Na langere periode wordt het tijd voor groot onderhoud. Vloeren van bijvoorbeeld kurk en parket moeten dan worden voorzien van een nieuwe afwerking.

Bij een gelakte kurkvloer bestaat de voorbehandeling uit ontvetten en schuren van de oude laag. Hierna kan de nieuwe lak worden aangebracht. Omdat een kurkvloer niet kan worden geschuurd dient het opnieuw lakken tijdig, in ieder geval voor het doorslijten van de oude laag, te gebeuren.

 

Parket schuren in Rotterdam

Een parketvloer die versleten is dient te worden geschuurd. Hierdoor worden slijtplekjes en beschadigingen grotendeels verwijderd waardoor de vloer, na het aanbrengen van de nieuwe afwerking, weer oogt als nieuw.

Het goed schuren van een houten vloer is niet gemakkelijk. Wanneer de vloer niet goed wordt geschuurd kan dit zelfs de levensduur van het parket behoorlijk bekorten. Voor het groot onderhoud van uw parketvloer kunt u dan ook een beroep doen op de specialisten van Rubo Parket.

 

Jouw vloer binnen 1 dag gereed

Voor het schuren van je vloer zitten wel wat voeten in de aarde. Afhankelijk van de grootte van het oppervlak en het soort project, kunnen wij een vloer gemiddeld binnen 2 à 3 dagen schuren en behandelen. In sommige gevallen is dat zelfs al binnen 1 dag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Prijzen vloer laten schuren in Rotterdam

Natuurlijk ben je erg benieuwd naar het kostenplaatje. Ook dit is afhankelijk van de grootte van het oppervlak en het soort project. Neem daarvoor ook contact met ons op en wij informeren je graag over de prijzen voor het schuren, waxen en lakken van jouw vloer.