📞 Heb je een vraag? Bel Henk: 010 466 78 79

🚚 Gratis thuisbezorgd boven de € 650,-

⏱️ Voor 14:00 besteld: over 3 werkdagen in huis

Welke vloer leg ik in mijn badkamer?

Je hebt een nieuw huis gekocht en bent druk bezig met klussen. Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. De kleuren in de woonkamer of het tapijt op de trap. Je wilt een inloopdouche maar wat leg je op de vloer in de badkamer? Je kunt kiezen voor tegels omdat dit het meest voor de hand liggend is. Maar wist je al dat je ook een PVC vloer of kurkparket kunt leggen in de badkamer? Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje!

Laminaat

Je hebt verschillende soorten laminaat die 100% waterbestendig zijn. Denk hierbij aan Quickstep laminaat. Dit laminaat is ook krasbestendig waardoor je zonder zorgen de badkamer in kunt lopen om het zand van je af te spoelen na een dagje strand. Zo creëer je de sfeer van een houten vloer, maar dan in je badkamer. Wie wilt dit nou niet?

Pvc-vloer

Omdat PVC gemaakt is van kunststof is ook dit materiaal uitermate geschikt om in de badkamer te leggen. Tegenwoordig kun je PVC in ontzettend veel natuurgetrouwe dessins kiezen en hierdoor creëer je je eigen unieke badkamer.

Kurkparket

Je zou het misschien niet in eerste instantie verwachten maar kurkparket is uitermate geschikt om in de badkamer te leggen. Omdat er oneindig veel mogelijkheden zijn op het gebied van kleuren en stijlen hoeft je badkamer nooit meer kaal en stijlloos aan te doen. Kurk is gemakkelijk schoon te houden, gaat jaren mee en wordt ook gebruikt om tegen de wanden van je badkamer te bevestigen. Het lijken zo net echte tegels!