📞 Heb je een vraag? Bel Henk: 010 466 78 79

🚚 Gratis thuisbezorgd boven de € 650,-

⏱️ Voor 14:00 besteld: over 3 werkdagen in huis

De 5 vloer trends van 2020

Het jaar 2020 betekent nieuwe trends en nieuwe vloeren! Ook op vloeren gebied zien we vele producten die hard lopen en nieuwe producten die opkomend zijn. Maar welke vloeren gaan we in 2020 veel zien? We zetten de trends op het gebied van vloeren voor je op een rij!

 

1.Visgraat vloeren

Een populaire keuze onder onze klanten is toch wel de visgraat vloer. Of het nou een houten vloer, PVC vloer of laminaat vloer is, visgraat zien we in iedere productcategorie terug en is razend populair. Veel mensen willen een visgraat vloer, het is sfeervol, geeft een luxe uitstraling en is tegenwoordig voor ieder budget haalbaar.

Visgraat vloer laminaat

 

2. Hongaarse punt vloer

Wat in de afgelopen jaren nog een vrij onbekende vloer was, is nu totaal veranderd. De Hongaarse punt krijgt meer naamsbekendheid en zien we steeds vaker in Nederlandse interieurs verschijnen. Een Hongaarse punt lijkt op een visgraat maar is toch net iets anders qua patroon. Waar de visgraat meer in elkaar gevlochten zit, sluit de Hongaarse punt recht op elkaar aan. Ook deze vloer is zowel als parket te verkrijgen als in PVC of laminaat.

 

hongaarse punt vloer

 

3. Betonlook vloer

Een gietvloer of betonvloer is ook een van de laatste trends, het geeft een industriële uitstraling. Wanneer het budget of de woning het niet toelaat is een betonlook vloer zeer geschikt. Een betonlook PVC is er in vele kleuren, soorten en maten. Veel keuze dus een echte aanrader!

beton look vloer

 

4. Marmer Look vloer

Een trend die je in de algehele interieurmarkt terug ziet komen: marmer! Ook voor vloeren is marmer een populaire keuze. Echt marmer is echter heel kostbaar. Maar met bijvoorbeeld het laminaat van Quick-Step, de Arte collectie, creëer je gemakkelijk een vloer met marmerlook. Marmer voor ieder budget dus!

marmer look vloer

 

5. Patroonvloer

Een vloer mag tegenwoordig de eyecatcher van een interieur zijn. Waar voorheen een urban jungle op de muur de trend was is nu een mooie opvallende vloer helemaal hip. Uiteraard zijn wij nog steeds fan van mooie behang motieven maar de overgang naar een patroonvloer is groot!

 

patroon vloer