📞 Heb je een vraag? Bel Henk: 010 466 78 79

🚚 Gratis thuisbezorgd boven de € 650,-

⏱️ Voor 14:00 besteld: over 3 werkdagen in huis

PVC vloeren Rotterdam | Grootste aanbod aan PVC-vloeren

Op zoek naar een PVC vloer in Rotterdam? In de wijk Blijdorp, op slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum van Rotterdam, vind je Rubo Parket. Op de hoek waar de Statenweg en de Stadhoudersweg elkaar kruisen, zit onze showroom van 100 m2 met een groot aanbod vloeren, waaronder PVC vloeren.

Er is genoeg parkeergelegenheid om uw auto te parkeren. Met de metro- en bushalte Blijdorp aan de overkant, is onze winkel ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

*De groene route geeft de parkeergelegenheid aan bij onze showroom in Rotterdam

 

Betaalbare PVC vloeren Rotterdam

Wil je een vloer van PVC? Bij Rubo Parket bieden we PVC in verschillende kleuren en dessins. Verander de sfeer in je huiskamer, keuken, slaapkamer of zelfs badkamer met een nieuwe vloer!

 

De voordelen van PVC

Je voelt en ziet een houten vloer, maar het is van PVC! Het materiaal is 100% waterbestendig en daardoor ook zeer geschikt om in badkamers te leggen. Of in andere ruimtes waar het vochtig is. Ook zijn de stroken beter bestand tegen krassen en laten zich makkelijk reinigen. Handig voor als je kleine kinderen rond heb lopen, of huisdieren hebt.

De stroken zijn opgebouwd uit verschillende lagen kunststof, de bovenlaag van polyurethaan is uitzonderlijk slag- en slijtvast en water resistent. Daarnaast zijn er vele mogelijke kleuren en dessins verkrijgbaar. Het is ook gemakkelijk te leggen, onderhoudsvriendelijk en extra geluid reducerend.

 

Soorten PVC bij Rubo Parket

Rubo Parket verkoopt PVC in Rotterdam van het merk Floorlife. De meest gangbare vorm van PVC vloeren zijn de zogenaamde dryback stroken. Deze worden verlijmd op de bestaande ondervloer, waardoor een stevige vloer ontstaat.

Een aantal van de Floorlife PVC-stroken zijn ook verkrijgbaar als click variant. Hierbij worden de stroken onderling met elkaar verbonden door een click verbinding. Deze click PVC-stroken worden los op een daarvoor geschikte ondervloer geplaatst. Voordelen hiervan zijn dat de vloer eenvoudig zelf te leggen is, mee te verhuizen is en gemakkelijk over een bestaande vloer gelegd kan worden in combinatie met de juiste ondervloer.

         PVC vloeren Rotterdam PVC vloeren Rotterdam

 

Kosten PVC vloeren Rotterdam

De bedragen voor PVC-vloeren lopen veelal op tot zo’n €50 per m². Wat je precies voor laminaat betaalt, is heel erg afhankelijk van een aantal zaken. Zoals de soort, het dessin, de kleur en het aantal vierkante meters die je nodig hebt. Bij Rubo Parket verkopen wij PVC in Rotterdam vanaf €28 per m².

 

Online PVC bestellen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je PVC online wilt bestellen. Je komt er tijdens het leggen achter dat je nét een vierkante meter te kort komt, of je hebt vooraf in onze showroom verschillende opties bekeken en je hebt je keuze gemaakt. Bestel je vloer dan online!

Wanneer je je vloer vóór 14:00 uur besteld, ontvang je alles binnen 3-5 werkdagen thuis. Bestellingen boven de €650 worden zelfs gratis bezorgd!

Voor bestellingen onder de €650 wordt er €75 verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt niet wanneer je alleen onderhoudsmiddelen besteld, dan zijn de verzendkosten €6,95.

 

Altijd de laagste prijs voor PVC vloeren in Rotterdam

Het kan fijn zijn om PVC vloeren voor aanschaf even in het echt te zien of zelfs te voelen. Kom dan naar onze showroom in Rotterdam Blijdorp. Heb je dezelfde PVC-vloer elders tegen een lagere prijs gezien? Henk en zijn team van specialisten zullen je voorzien van het beste advies en prijs!

Je vindt Rubo Parket op slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum van Rotterdam. Met metro- en bushalte Blijdorp aan de overkant, is onze winkel ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

 

Hulp nodig bij het leggen?

Niet iedereen heeft tijd en zin om zelf een vloertje te leggen. Geen probleem! Daar hebben we onze legservice voor! Onze specialisten helpen je graag een handje. Zo ben je er zeker van dat je vloer strak in je kamer wordt gelegd.

 

Onderhoud van PVC

Een vloer is het meest intensief gebruikte deel van het interieur. Na verloop van tijd zullen er altijd gebruikerssporen te zien zijn. Toch is PVC één van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren. Door de kunststof toplaag is PVC goed bestand tegen krassen, vocht en is makkelijk schoon te houden. Ideaal wanneer je kleine kinderen of huisdieren in je huis hebt lopen!

Met slechts enkele maatregelen en enig onderhoud zal de vloer langer tijd mooi blijven. Een goede inloopmat en regelmatig stofzuigen ter voorkoming van vuil en zand (krassen) op de vloer, bloempotten op schotels plaatsen en meubilair voorzien van vilt.

 

Heb je waterschade aan je PVC vloeren Rotterdam?

Daarnaast is PVC ook niet dol op té veel vocht. Denk aan verkleuringen door een lekkende vaatwasser of wanneer je badkamer langdurig blank staat.

Ga je dweilen? Gebruik zo min mogelijk water en droog de vloer gelijk met een schone doek. Wanneer je vocht laat vallen, ruim dit ook zo snel mogelijk op.

Je kunt Rubo Parket ook inschakelen voor het herstellen van beschadigde vloeren. Door onze precisie en vakkundigheid zal de schade na herstel nog nauwelijks tot niet meer zichtbaar zijn. De taxaties van Rubo Parket zijn reëel waardoor vervelende discussies met verzekeraars wordt voorkomen.