📞 Heb je een vraag? Bel Henk: 010 466 78 79

🚚 Gratis thuisbezorgd boven de € 1250,-

⏱️ Voor 14:00 besteld: over 3 werkdagen in huis

Parket Rotterdam | De Parketspecialist in Rotterdam

Wij verkopen tientallen soorten parket in Rotterdam. Met onze eigen showroom heb je de mogelijkheid om onze vloeren in het echt te komen bekijken.

Je hebt dan de mogelijkheid om met een parketspecialist op zoek te gaan naar jouw ideale parketvloer in Rotterdam. 

Geen tijd om langs onze showroom te komen? Dan is het ook mogelijk om jouw vloer via onze online webwinkel te bestellen. 

Vaak bezorgen we je vloer binnen 3 werkdagen! 

Parketvloer Rotterdam

Kom langs in onze showroom in Rotterdam

Op zoek naar parket in Rotterdam? In de wijk Blijdorp, op slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum van Rotterdam, vind je Rubo Parket. Op de hoek waar de Statenweg en de Stadhoudersweg elkaar kruisen, zit onze showroom van 100 m2 met een groot aanbod vloeren, waaronder kwalitatief parket.

Er is genoeg parkeergelegenheid om uw auto te parkeren. Met de metro- en bushalte Blijdorp aan de overkant, is onze winkel ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Mooi parket in Rotterdam

Bij Rubo Parket bieden we kwalitatief parket in verschillende soorten, kleuren en dessins. Verander de sfeer in je huiskamer, keuken, slaapkamer of zelfs badkamer met een nieuw vloer.

Al eeuwen lang de mooiste en meest geliefde vloerbedekking: parket. Geselecteerd hout dat na drogen, zagen, schuren en afwerken een duurzame vloer vormt met een tijdloze uitstraling. Parket wordt nog steeds op traditionele wijze gelegd. Strook voor strook, al dan niet in patroon, wordt met veel vakmanschap een prachtige vloer gecreëerd. Na het leggen wordt de vloer geschuurd en afgewerkt met lak, was of olie.

In de loop der tijd heeft ook het voorgefabriceerde parket zijn intrede gedaan. Het hout ondergaat tijdens de fabricage al een groot aantal bewerkingen en is na het leggen meestal direct gebruiksklaar.

 

Parket Rotterdam vanaf €38,-

Veelgestelde vragen

Parket is gemaakt van 100% hout en daar betaal je dan ook voor. De bedragen voor parket lopen veelal van €38 tot boven de €100 per m2. Wat je precies voor parket betaalt, is heel erg afhankelijk van een aantal zaken. Zoals de soort, het merk, het dessin, de kleur en het aantal vierkante meters die je nodig hebt. Via onze webshop en in onze showroom in Rotterdam verkopen wij parket vanaf €38,25 per m2.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je parket online wil bestellen. Je komt er tijdens het leggen achter dat je nét een vierkante meter te kort komt, of je hebt vooraf in onze showroom verschillende opties bekeken en je hebt je keuze gemaakt. Bestel je vloer dan online!

Wanneer je je vloer vóór 14:00 uur besteld, ontvang je alles binnen 3-5 werkdagen thuis. Bestellingen boven de €650 worden zelfs gratis bezorgd!

Voor bestellingen onder de €650 wordt er €75 verzendkosten in rekening gebracht. Dit geldt niet wanneer je alleen onderhoudsmiddelen besteld, dan zijn de verzendkosten €6,95.

Het kan fijn zijn om een vloer voor aanschaf even in het echt te zien of zelf te voelen. Kom dan naar onze showroom in Rotterdam Blijdorp. Heb je dezelfde parketvloer elders tegen een lagere prijs gezien? Henk en zijn team van specialisten zullen je voorzien van het beste advies en prijs! Neem in dit geval vrijblijvend contact met ons op.

Je vindt Rubo Parket op slechts 5 minuten rijden vanaf het centrum van Rotterdam. Met metro- en bushalte Blijdorp aan de overkant, is onze winkel ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Niet iedereen heeft tijd en zin om zelf een vloertje te leggen. Geen probleem! Maak gebruik van onze legservice! Onze specialisten helpen je graag een handje.

Voor parketvloeren is het aan te raden om dit altijd professioneel te laten leggen voor het beste resultaat. Zo ben je er zeker van dat je vloer strak in je kamer wordt gelegd.

Een vloer is het meest intensief gebruikte deel van het interieur. Na verloop van tijd zullen er altijd gebruikerssporen te zien zijn. Met enkele maatregelen en enig onderhoud zal de vloer langere tijd mooi blijven.

Een goede inloopmat en regelmatig stofzuigen ter voorkoming van vuil en zand (krassen) op de vloer, bloempotten op schotels plaatsen en meubilair voorzien van vilt.

Parket lakken
Heb je je parketvloer bij aanschaf in de lak gezet? Dan dien je bij gemiddeld gebruik de vloer eens per 3-4 maanden te voorzien van een laagje lak-polish, bij intensiever gebruik vaker. Voordat je de polish aanbrengt, neem de vloer eerst af met een speciale reiniger.

Parket in de was zetten
Behandel je parketvloer met was? Dan vormt de was de slijtlaag. Zolang door droog opwrijven de was nog gaat glanzen behoeft geen nieuwe was te worden aangebracht. Wanneer dit wel nodig is, dan breng je slechts een dun laagje onderhoudswas aan. In principe is het voldoende om alleen de plaatsen die aan slijtage onderhevig zijn in te wrijven.

Geoliede parketvloeren
Een geoliede parketvloer dient zo’n 2-3 maal per jaar in de onderhoudsolie te worden gezet. Vooraf de vloer schoonmaken met een intensief-reiniger om hardnekkige vuil te verwijderen. Na het oliën zo’n 15 minuten wachten en plaatsen die nog nat zijn droogwrijven.

Hardwax vloeren
Deze vloer moet 1-2 maal per jaar dun inwrijven met onderhoudswas voor hardwax. Op plaatsen die aan slijtage onderhevig zijn, doet u dit vaker. Wanneer u dit plaatselijk doet is dit niet of nauwelijks zichtbaar.

Voorkom waterschade aan parket, want daar is de vloer niet dol op. Parket kan kromtrekken als het nat wordt. Wanneer er vocht of water onder het parket komt, zal het uitzetten.

Ga je dweilen? Gebruik zo min mogelijk water en droog de vloer gelijk met een schone droge doek. Wanneer je vocht laat vallen, ruim dit ook zo snel mogelijk op en zet de verwarming wat hoger om het droogproces te versnellen.

Je kunt Rubo Parket uit Rotterdam Blijdorp ook inschakelen voor het herstellen van beschadigde vloeren. Door onze precisie en vakkundigheid zal de schade na herstel nog nauwelijks tot niet meer zichtbaar zijn. De taxaties van Rubo Parket zijn reëel waardoor vervelende discussies met verzekeraars wordt voorkomen.

Parketvloer in Rotterdam

Wij kunnen jouw parket in Rotterdam ook leggen

Je heb je ideale parketvloer gevonden. Maar ga je de vloer zelf leggen of wil je dat wij de vloer voor je leggen?

Wanneer je een vloer bij Rubo Parket koopt, bieden wij je de mogelijkheid om de vloer door ons te laten leggen. Vaak ook tegen een scherpe prijs!

Waarom parket in Rotterdam kopen bij Rubo Parket

✔︎ Snelle levering;
✔︎ scherpe prijzen;
✔︎ groot assortiment;
✔︎ fysieke winkel in Rotterdam;
✔︎ het parket kan je zelf of door één van onze specialisten laten leggen.

Parket in Rotterdam

Parket in Rotterdam kopen bij de specialist?

Ben je er helemaal over uit en wil je bij Rubo Parket je nieuwe vloer kopen? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom. Wij helpen je graag bij het kiezen van het ideale parket voor jouw woning, kantoor of winkel. Rubo Parket is gevestigd te Rotterdam in de wijk Blijdorp. Woon je niet in de omgeving? Dan kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen of bestellen via onze webshop.